Klik hier voor een gratis intake gesprek

Naam
*
E-mail
*
Telefoonnummer
*
Bericht

Bloemkoolcouscous met garnalen

Ingrediƫnten

  • 150 g rauwe gepelde garnalen
  • 100 g bloemkool, fijn gemalen in de blender
  • 3 kleine tomaatjes, in stukjes
  • 0.5 ui, fijngesnipperd
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • Pluk verse koriander, grof gehakt
  • Paar blaadjes munt, grof gehakt
  • Paar blaadjes basilicum, grof gehakt
  • Zout
  • Peper

Over dit gerecht:

  • Vetten : 11.9
  • Eiwitten : 32.9
  • Koolhydraten : 8.5
  • Bereidingstijd : 10
  • Voorbereidingstijd : 5
  • Voor hoeveel personen : 1

Bereiding

Bloemkoolcouscous met garnalen

Verhit de olie in een pan en fruit de ui tot deze glazig ziet. Voeg het teentje knoflook en de garnalen toe en roerbak circa 2-3 minuten. Voeg de bloemkoolkorrels en de tomaatjes toe en roerbak nog circa 2-5 minuten. Zet het vuur uit en voeg de verse kruiden toe. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.